به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم معتمدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست نخبگان و فعالان حوزه عمرانی که در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: با وضعیتی که امروز نظام ساختوساز در قم دارد، نمیتوان آینده مطلوبی برای معماری و شهرسازی قم متصور بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم ادامه داد: مدیریت وضعیت نامطلوب شهرسازی و معماری در قم یک مقوله چندوجهی است و استانداری، شهرداری، راه و شهرسازی و نظاممهندسی باید بهصورت هماهنگ وارد عمل شوند.
وی با اشاره به آمار بالای ساختوسازهای خلاف در قم، تصریح کرد: سازوکار کمیسیونهای ماده صد و پنج برای کاهش تخلفات ساختوساز باید اصلاح شود.
معتمدی با انتقاد از وضعیت نماهای رومی و ناهماهنگ بافرهنگ ایرانی اسلامی، اضافه کرد: انتفاع مالی سازندگان یکی از مهمترین دلایل در توسعه این نماهاست درحالیکه این نماها ازنظر کیفی و ایمنی نیز کارآیی لازم را ندارد.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن در شهرک پردیسان، اظهار کرد: در این طرح نباید برخی معایب و مشکلات طرحهای انبوهسازی گذشته در بخش خدمات عمومی، مرکز محلهها، تراکم و عرض شوارع تکرار نشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، ظرفیت بافتهای فرسوده در احداث مسکن را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: اگر حمایتهای لازم صورت بگیرد بافتهای فرسوده قم ۳۵ درصد از نیاز استان به مسکن را تأمین میکند؛ اگر یک طبقه به تراکم بافتهای فرسوده افزوده شود و وامی با حداقل سود پرداخت شود، همه مردم نسبت به بازسازی خانههای قدیمی خود پایکار خواهند آمد.
وی با تاکید بر اینکه بافتهای فرسوده قم جزو محدودههای زنده و پویای شهری است، اظهار داشت: طرح نهضت ملی مسکن بهترین فرصت جهت بازآفرینی این بافتهای هویتبخش و ارزشمند شهری است.
نظر شما